Aanmeldformulier


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

Met het tekenen van dit MONO-convenant zeg je toe stappen te nemen om de MONO-uitgangspunten, waar redelijkerwijze mogelijk, mee te nemen in de bedrijfsvoering van jouw organisatie of het product of dienst dat je levert. Concreet betekent dit dat je tenminste 1 concrete actie toezegt die hier aan bijdraagt. Een actie die je zelf bedenkt en die op dit moment bij jouw organisatie past. Kijk hier voor concrete tips voor acties ter inspiratie. 

Waar teken ik voor?

Met het tekenen van het convenant onderschrijf je de volgende uitgangspunten:

  1. Gebruik apparatuur voor navigatie, waarschuwingen bij te hard rijden of andere rijtaakondersteuning
  2. Beperk communicatie onderweg tot korte handsfree telefoongesprekken, maar lees of schrijf geen berichten.
  3. Gebruik apparatuur die zo min mogelijk afleidt om ogen en aandacht op de weg te houden (bijvoorveeld geen adres of telefoonnummer invoeren tijdens het besturen van een voertuig).

Acties de je toezegt zijn op organisatieniveau, zoals afspraken maken met werknemers over communicatie onderweg, of telefoons in de niet-storen modus voor onderweg zetten. Ook kun je een actie toezeggen waarmee werkgevers gestimuleerd worden om zich aan te sluiten. Denk aan voorlichten, of MONO meenemen in aanbestedingseisen. In dat geval heb je een rol als ambassadeur.

Vul het onderstaande formulier volledig in. Je krijgt een bevestigingsmail en we vermelden jouw organisatie op deze website. Aanvullende vragen kan je stellen via het contactformulier. Mocht je je onverhoopt willen afmelden, kan dat ook via dit e-mailadres.

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

 

 

 

 

 

 

Organisatie

 

 

 

 

 

 

Wil je een rol spelen bij opschaling als ambassadeur? *

Dan nemen wij graag contact met je op.

 

Akkoord met AVG/voorwaarden *

Uw gegevens worden opgeslagen in een database en zijn beschikbaar alleen door de beheerder. Wij hebben toestemming u te benaderen. Wij mogen u mailen, leden van de kerngroep krijgen inzage in de ingevulde velden en we het recht hebben om een naam te verwijderen. Bekijk alle voorwaarden.

 

 

 

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Cookie-instellingen